• ProjectGouda, Westergouwe
  • OpdrachtgeverParticulier
  • ArchitectFORM
  • ProjectteamRobert Noordegraaf, Jörgen Haring, Martijn van den Hoek, Wilbert Veltman
  • Ontwerpdatum20-04-2015

Bij elk project zijn het beoogde gebruik en de wensen van de gebruiker het uitgangspunt voor het ontwerp. Zo kreeg het modern ogende woon-werkhuis in Westergouwe een kantoor op de begane grond en woonfuncties op de eerste verdieping. Ondanks het bescheiden budget voor het project kreeg de woning een aantal beeldbepalende aspecten, zoals het opvallende materiaalgebruik en de raamvlakken op de eerste verdieping.

De woning past op een prettige manier in de omgeving. Een groot, overhoeks raamvlak biedt vrij zicht op het naastgelegen water: een dergelijke ingreep geeft het wonen op de eerste verdieping extra kwaliteit. Door het raamvlak op het zuiden open te zetten kunnen de bewoners niet alleen van het uitzicht, maar ook direct van de tuin genieten.

  • FORM WestergouweGouda Plattegrond 1920x1080 20161223 09

Meer projecten

's-Gravenzande, Natuurlijk Wonen

's-Gravenzande, Natuurlijk Wonen
Natuurlijk wonen in het hart van Westland

Utrecht, Deeltuin

Utrecht, Deeltuin

De Deeltuin is het nieuwbouwproject aan de Sartreweg om de Utrechtse wijk Veemarkt. In De Deeltuin kies je straks zelfs hoe je woont! Van architectuurstijl tot het aantal woonlagen en van plattegrond tot aan uitbouwopties. 

Enthousiast geworden over onze projecten en spreekt onze werkwijze je aan?
Neem contact met ons op voor een kennismaking.